Jak s námi investovat

Jakmile projdete úvodní registrací, máte dveře otevřené k investování. Následuje několik snadných kroků.



KROK 1: Vyberte si projekt, do kterého chcete investovat

Můžete si vybrat z nabízených projektů zveřejněných v nabídce investic nebo může odkoupit investice do již financovaných projektů z nabídky na elektronické vývěsce uvnitř Klientské zóny.

KROK 1: Převeďte si peníze

Peníze může do projektu vložit převodem z bankovního účtu nebo skrze investorskou peněženku, přičemž do jednoho projektu lze provést i více investic. Minimální částka pro investici může být individuálně nastavena u každého projektu, zpravidla však bude ve výši alespoň 5 000 Kč. Maximální částka je omezena hodnotou 50 % cílové částky daného projektu.

KROK 3: Zhodnocujte své peníze

Výnosy obdržíte v pravidelných, předem stanovených termínech do vaší peněženky. Doba trvání investice je dána individuálně dle délky splatnosti vybraného projektu, obvykle se bude jednat o 6 až 36 měsíců.  Z peněženky si můžete finance převést zpět na svůj bankovní účet nebo investovat do jiného projektu.

S crowdfundingem, stejně jako s jakýmkoli jiným typem investic, jsou spojena rizika ze ztráty části či celé investované sumy.

Riziko z projektů na platformě CreditShare vyplývají zejména z neschopnosti vlastníka projektu projekt realizovat. Platforma se snaží těmto rizikům předcházet důsledným ověřovacím procesem před výběrem prostředků od investorů, průběžnou kontrolou průběhu projektu a zajišťovacími prostředky.


S investičními nástroji jsou spojena různá investiční rizika, hodnota investice může kolísat a návratnost investované částky není zaručena. Minulé výnosy nejsou zárukou budoucích výnosů.

Další novinky